Carnie-Fest, tatuatges a ritme de música americana

L’estudi de tatuatges Carnivale celebra el seu novè aniversari amb un festival gratuït de música alternativa, folk, americana i d’arrel aquest divendres 21 al pati d’Es Baluard

Tot i que la d’enguany serà la primera edició del Carnie-Fest amb aquesta denominació, ja fa dos anys que celebren l’aniversari de l’estudi amb un esdeveniment musical. El 2016, fou el Vanbig Carnival i l’any passat el Carnival Bye Bye Vanbig. "El que fins ara era una festa, hem volgut convertir-ho en un festival amb la idea de donar-li continuïtat", afirma Ivan Álvarez, responsable de Carnivale.

Els caps de cartell d'aquesta edició són el grup de Carolina del Nord Amanda Ann Platt & The Honeycutters. Amb cinc discs al mercat són considerats una de les grans bandes del gènere per la crítica musical especialitzada americana. Actualment es troben de gira per Europa on han esgotat totes les entrades de gairebé tots els concerts que han fet. El de Palma serà el seu únic recital a l'estat espanyol.

El duet anglès Copper Vipper duran a Ciutat la seva mescla de bluegrass clàssic i folk. Es tracta d'una banda de recent creació tot i que els seus músics són reconeguts dins el circuit. 

L'irlandès Rob Corcoran obrirà el festival amb un espectacle dedicat als més petits.

I la representació local anirà a càrrec de la banda de rockabilly Fame & The Flames.

"Intentem que el festival obri al públic aquest tipus de música, ja que a Mallorca és un circuit un poc minoritari. La gent té moltes preconcessions respecte a la música americana i country, s’imaginen a la gent ballant en línia i moltíssims de gèneres com el rock o inclús el punk estan relacionats amb el country clàssic i l’americana" comenta Álvarez.

L'ordre de les actuacions serà la següent:

19:15h Rob Corcoran for kids

20:15h Fame & the flames

21:30h Copper Viper

22:30h Amanda Ann Platt & The Honeycutters

 

EDICIÓ PAPER 25/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF