Carme Riera i Lluís Quintana-Murci, medalles d'or de la comunitat

La institució de la Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears és la més alta distinció que concedeix el Govern

El Consell de Govern ha acordat la concessió de la Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de l’any 2018 a l’investigador Lluís Quintana-Murci i a l’escriptora Carme Riera i Guilera. La institució de la Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la més alta distinció que concedeix el Govern, té per objecte honorar els mèrits assolits, de manera individual o col·lectiva, per les persones físiques o jurídiques que s’han distingit per la seva trajectòria personal o professional en defensa, promoció o foment de les institucions i dels interessos generals de la Comunitat Autònoma, i la labor de les quals ha tingut una projecció especial fora de l’àmbit de les Illes Balears.

Lluís Quintana-Murci. Nascut a Palma l’any 1970, és director de l’Institut Pasteur de París, a França, des de l’any 2016. Els seus camps d’estudi són la biologia evolutiva, la diversitat del genoma humà, la variació genètica dels gens de la immunitat innata i la regulació de l’expressió genètica en resposta a la infecció.

Carme Riera i Guilera. Nascuda a Palma l’any 1948, és catedràtica de literatura espanyola i escriptora en llengua catalana. Actualment, ha esdevingut una de les personalitats més rellevants de la literatura catalana.

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF