Publicitat
Publicitat

La distància de Carme Riera i José Ramón Bauzá

L'escena passà ahir durant l'acte de lliurament de la III edició dels premis Onda Cero Mallorca, celebrat al teatre Principal de Palma

Estaven asseguts una darrere l'altre, però la distància entre l'escriptora Carme Riera i el president del Govern, José Ramón Bauzá, semblava quilomètrica. L'escena passà ahir durant l'acte de lliurament de la III edició dels premis Onda Cero Mallorca, celebrat al teatre Principal de Palma i on es varen lliurar un total de setze guardons, entre els quals el de Cultura a Carme Riera.

L'escriptora mallorquina va llegir el 7 de novembre el seu discurs d'entrada a la Reial Acadèmia de la Llengua Espanyola, on ocupa la lletra "n". No hi va assistir cap representant del Govern, un lleig que va provocar molta polèmica a les Illes i pel qual el Govern va acabar demanant disculpes.

Carme Riera va agrair el guardó d'ahir "perquè tots els que em donen a ca meva són els millors". Tanmateix, al contrari que la resta de premiats, que quan tornaven al seu seient saludaven Bauzá, situat a primera fila, Riera -que ha estat una de les firmants del manifest d'intel·lectuals contra el TIL-, hi va passar de llarg i tampoc no s'hi saludà en la fotografia conjunta de tots els premiats dalt de l'escenari.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF