Publicitat
Publicitat

Cap de setmana de música i festa amb notes mallorquines

Aquest divendres s'estrena el Sencerock a Sencelles i el dissabte se celebra per primera vegada el Mélonfest a Vilafranca. Tots dos amb forta presència de grups locals

El primer es fa dir Sencerock i se celebra aquest divendres a Sencelles. El fotògraf de concerts i community manager de la pàgina 'El món del Rock', Lluís Terrassa, s'endinsa en el món dels promotors de concerts amb l'organització del Sencerock. La intenció és promoure els grups locals i per això al l'escenari hi sortiran els artistes Miquel Serra, Son & The Holy Ghosts, Full Play i Ceremoney.

L'indie-pop, passant pel folk-rock o el reggae-ska i arribar fins al garage, són els estils que es sonaran pel Sencerock a partir de les 22:30h al pàrquing de l'Escola Nova de Sencelles amb accés gratuït. Per a Lluís Terrassa, que compta amb l'ajuda del seu pare i conegut promotor Peter Runaway, organitza aquest concert "per la cultura musical de Mallorca" i "pensant amb un públic mallorquí", atès que, són els que coneixen de primera mà els grups que hi ha al cartell del concert.

 

Per altra banda, el dissabte a partir de les 20h es realitza per primera vegada el Mélonfest amb un cartell que intenta combinar bandes locals, i d'altres estatals i internacionals. Gairebé 30 artistes, repartits en 3 escenaris diferents enclavats al camp de futbol de Vilafranca de Bonany, on destaquen 'La bien querida', 'Disco las palmeras!', 'System of Survival' o 'Les Suqeues'. Els estils que predominaran són el rock, la electrònica i l'indie: "Ara mateix hi ha una línia molt fina entre aquest estils",assegura Eduard Reig, membre organitzador del festival.

L'oferta d'esdeviments musicals a l'estiu és molt àmplia a Mallorca, i això provoca que "la paraula 'festival' s'està prostituïnt", critica Reig. Per altra banda, Lluis Terrassa assegura que "la paraula festival ven", pel fet que molts dels illencs no poden assistir a importants festivals de la península i al final decideixen quedar-se. No obstant, Eduard Reig aposta pels festivals d'aquí ,tot i que "el públic de Mallorca valora més el que hi ha fora que el que hi ha casa".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF