Aucell Cantaire, Beach Beach i The Wheels seran a la Monkey Week de Sevilla

Les bandes han estat seleccionades pel programa de projecció exterior de l'Institut d'Estudis Baleàrics

Les Balears tindran presència a la fira Monkey Week, que es desenvoluparà els dies 13, 14 i 15 d'octubre a Sevilla i que, amb vuit edicions, suposa el mercat de referència dins  el panorama musical internacional per a bandes emergents, segons l'Institut d'Estudis Baleàrics.

L'organisme informa, en una nota de premsa, que tindrà presència amb un expositor al mercat professional Ikea Monkey Market, en el qual donarà a conèixer les novetats musicals de les Illes amb l'objectiu de proporcionar una major visió exterior dels artistes actuals.

A més, s'aprofitarà l'ocasió per convidar professionals a la Fira B! de l'any que ve.

Enguany, els artistes de les Balears comptaran amb el suport i la representació de la institució illenca.

Serà Bculture, el programa per a la projecció exterior, l'encarregada de presentar els tres grups balears seleccionats per la direcció de la fira per actuar en el Monkey Week: Aucell Cantaire, Beach Beach i The Wheels, que seran al circuit de Showcases Ron Contrabando durant els dies de la fira.

L'institut balear es reunirà amb representants del festival Sounds of the Xity ( Xina), Sergey Kuryokhin International Festival ( Rússia), Zandari Culture Company ( Corea), KulturUngdom ( Suècia), XpoNorth ( Escòcia), Agència Koi ( Mèxic), Festival mundial ( Països Baixos) i Lovers & Lollipops ( Portugal).

A més, s'han tancat reunions amb altres professionals estatals i internacionals durant els tres dies que dura la fira.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF