Can Sales torna a oferir espectacles i tallers presencials amb el programa Viu la Cultura

Seran obres de teatre i tallers de música en directe destinats a públic infantil, juvenil i familiar

La biblioteca municipal Can Sales torna a oferir activitats presencials a través del programa Viu la Cultura de la Conselleria de Cultura. Així, tots els dimecres de juliol i agost, a les 12 h, l'espai serà l'escenari d'espectacles teatrals i tallers de música en directe, destinats a públic infantil, juvenil i familiar.

La programació s'iniciarà aquest dimecres 8 de juliol amb la representació de l'espectacle  Millie Potter and her friend Goldlocks. La companyia Elàstic Nou Produccions presenta un espectacle lúdic i educatiu en què, mitjançant el personatge de clown, Millie Potter, pretenen desenvolupar i facilitar tant l'expressió com la comprensió oral de l'anglès.

La programació de Viu la Cultura continuarà dimecres 15 de juliol amb  Miliang and the magic brush i el 22 de juliol amb l'espectacle Millie Porter and her friend's birthday. Per últim, el 29 de juliol està programat el taller de percussió Drum Team.

La Conselleria ha donat sortida a aquelles activitats incloses dins el programa pel mes de maig que varen ser suspeses. A banda, varen posar en marxa el 'Viu la cultura en línia', "una nova manera de fer i oferir cultura; un aparador tant per als creadors com per als consumidors de cultura de totes les edats, fora i dins de l'àmbit educatiu", exposen en un comunicat.

EDICIÓ PAPER 15/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF