Bruno Sotos presenta el seu nou disc a Andratx

Hi sonarà el nou registre més pop i ballable del cantautor, acompanyat per la banda Toni Blue

Bruno   Sotos ha presentat aquest dimecres al matí a l'espai  Xocolat el seu proper concert al castell de Sant Mas, al seu poble natal, Andratx. En aquesta actuació, dissabte a les 22 h, interpretarà el seu darrer disc, 'A la  sombra  de tu  luz ', 12 temes, quatre dels quals es varen avançar  a l'EP  editat l'any passat per Sony i Blau.

El nou disc sortirà al setembre. Ja s'ha enregistrat i fa més d'un any que en va començar el procés de creació. Per a la producció ha comptat amb  la  complicitat de Toni Noguera i Miquel Picornell, de la discogràfica Blau, que representen l'artista ja sense la discogràfica Sony. La multinacional marcava una manera de fer feina molt concreta i era un  llast per a la projecció americana del músic. La gira americana començarà a Mèxic, amb una  agència especialitzada en cantautors espanyols, per obrir portes, amb un primer contacte molt humil, i trobar altres promotores interessades en el cantautor.

Fins ara Sotos se sentia més còmode en solitari, am guitarra o violí, on surt l'autor més melancòlic i sincer. Ara, amb l'actual disc, explora el seu costat més salvatge, més electrònic, pop i ballable. Acompanyat per Juanjo Monserrat a la guitarra, Toni Morales al baix i Pedro Moyà a la bateria, els components de la banda Toni Blue, escapa del so més acústic. El disc inclou també interpretacions del pianista Sergio Ramis, que morí fa poc, al qual volen fer una especial menció.

El pintor Jose Luis Mesas ha il·lustrat cada una de les cançons del disc amb una pintura d'influència centreamericana. El títol del disc, 'A la  sombra  de tu  luz ', és un homenatge al cantautor referent de Sotos Javier Á lvarez , amb qui va poder  col·laborar per al seu anterior disc, i la seva cançó favorita, ' Sombra  mía'.

EDICIÓ PAPER 15/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF