Publicitat
Publicitat

El 'Boig per tu' de Shakira, la cançó més viral al món a través de Spotify

La versió catalana també continua entre les 3 més escoltades a iTunes Espanya

Més rècords per al 'Boig per tu' de Shakira. Després d'una setmana encapçalant les vendes a iTunes Espanya –actualment se situa en la tercera posició–, la versió catalana de la cantant colombiana s'ha convertit en la més viralitzada al món a través de Spotify, segons una llista d'Associated Press recollida per 'Abc News'. El llistat, que es basa en les dades entre el dilluns 24 de març i el diumenge 30, sorgeix de dividir el nombre de persones que han compartit la cançó amb el nombre de persones que l'han escoltat a través de Facebook, Tumblr, Twitter i Spotify.

La cantant colombiana ha inclòs al seu àlbum 'Shakira' la cançó de Sau en homenatge "als dos catalans més importants de la meva vida", segons ha dit, en referència a la seva parella, Gerard Piqué, i el seu fill, Milan.

La decisió de Shakira de cantar un tema en català va suscitar, els dies posteriors al seu llançament, polèmica a la xarxa, on va rebre crítiques i lloances.

La cantant també va penjar al seu canal de YouTube un vídeo on se la veu amb el seu equip durant la gravació del tema.

La cançó catalana apareix només a l'edició de luxe de l'àlbum. No obstant això, les dues versions del disc inclouen "una adaptació" en castellà batejada amb el nom de 'Loca por ti' en l'edició estàndard.

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF