MÚSICA

El grup eivissenc Bluesmafia i es Saligardos presenta el seu primer disc, 'Ni poc, ni molt, ni mica'

El grup actuarà el 16 de febrer a Porreres i el 17 a la sala Es Gremi de Palma. El nou àlbum conté onze cançons en català

Després de nou anys tocant en directe el millor swing que es cuina a Eivissa, el grup Bluesmafia i es Saligardos llança el seu primer disc, 'Ni poc, ni molt, ni mica'. 

La banda el presentarà a Mallorca amb dues actuacions. La primera tindrà lloc  divendres, 16 de febrer, a les 22 hores a Sa Fonda Cafè de Porreres i el segon concert serà dissabte 17 també a les 22 hores a la sala 2 d'Es Gremi de Palma. 

'Ni poc, ni molt, ni mica' és el nom d'aquest nou treball discogràfic, que es titula igual que el tema més mogut de la banda que ha inspirat el primer videoclip del grup i que els mitjans de comunicació de les Pitiüses l'han definit com "l'himne de l'Eivissa descontenta". Conté un total d'onze cançons, totes escrites en català, amb lletra i música del guitarrista i vocalista Miquel Prats 'Botja'.

Els temes de 'Ni poc, ni molt, ni mica' van del swing al blues, passant pel jazz i el rock & roll. Els temps actuals que viu l'illa d'Eivissa inspiren bona part dels temes amb el sentit de l'humor i la diversió com a bandera. Els temes de l'àlbum són: 'Setembre swing', 'Bons moments', 'Nit d'agost', 'Començar', 'Es blues d'en Dave', 'Sant Josepin', 'Dies d'hivern', 'Molt tard', 'Oh My got', 'Clavar els teus ulls' i 'Ni poc, ni molt, ni mica'.

El grup Bluesmafia i es Saligardos es va formar l'any 2008 amb motiu de les festes de Sant Agustí després d'ajuntar-se per a un concert Sa Bluesmafia i l'Eivissa Jazz Big Band. Els seus membres són Montse Llaràs a la veu (Bars), Miquel Prats 'Botja' a la veu i la guitarra, Stefano Serra a la bateria, Dennis Hermann al baix, John Hockins als teclats, Vicent Tur al trombó, Santi Ramírez a la trompeta i Victor Avila al saxo.

Etiquetes

EDICIÓ PAPER 11/11/2018

Consultar aquesta edició en PDF