Publicitat
Publicitat

Beyoncé pública per sorpresa el seu primer àlbum visual

El disc, amb 14 cançons i 17 vídeos, està disponible des d'avui només a iTunes. Per Nadal arribarà a les botigues

Beyoncé ha publicat avui per sorpresa i en exclusiva per a iTunes el seu cinquè àlbum d'estudi com a solista, i el seu primer àlbum visual, compost per catorze cançons i disset vídeos gravats pel món, des de Nova York o París fins a Sydney o Rio de Janeiro.

En un comunicat distribuït per la discogràfica Sony, l'artista explica que ha volgut fer un àlbum visual perquè ella "veu" la música. "És més del que puc escoltar. Quan estic connectada a alguna cosa, immediatament veig una imatge o una sèrie d'imatges que estan connectades a un sentiment o una emoció, un record de quan era petita, pensaments sobre la vida, els meus somnis i fantasies. I tots estan connectats amb la música", assegura Beyoncé.

El fet que 'Beyoncé', títol de l'àlbum, surti a la venda el dia en què es coneix la notícia del seu llançament és una estratègia de l'artista per oferir la seva música i continguts visuals directament als seus fans, quan i de la manera que ella vol, sense cap filtre. "Sento que puc comunicar-me directament amb els meus fans. No volia que ningú sabés quan publicaria el meu nou àlbum. Volia que sortís a la venda quan estigués acabat, directament de mi per als meus fans", explica.

Avui es comença a produir l'àlbum en edició física i el CD/DVD doble estarà disponible en botigues per Nadal. D'altra banda, a Facebook estrena de manera exclusiva la primera part de 'Self-Titled', un minidocumental que dóna una idea general de tot el projecte.


PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF