Publicitat
Publicitat

Cinema

Milers de persones signen una petició perquè Ben Affleck no sigui Batman

La proposta d'un dels seguidors del personatge a Change.org ha aconseguit 20.000 signatures en poques hores

La notícia que Ben Affleck serà el proper encarregat de donar vida a Batman a la gran pantalla ha generat una onada de crítiques a internet, on milers de fans han donat suport a una iniciativa per demanar a Warner Brothers que rectifiqui la seva decisió. La proposta va ser presentada a Change.org per John Roden, un seguidor del personatge que, indignat, es va queixar que l'actor "no està ni remotament a prop de ser una estrella d'acció" i va posar com a exemple el treball com a superheroi que va fer Affleck a 'Daredevil' (2003), que va qualificar de "monstruós".

"No farà justícia al paper", ha manifestat Roden, que va redactar una missiva per ser enviada a Warner Brothers i a l'editorial DC Comics, propietària dels drets de Batman, perquè desvinculin Affleck del projecte.

En poques hores, la proposta de Roden havia aconseguit més 20.000 signatures de les 25.000 fixades a Change.org perquè es consideri la convocatòria plenament secundada. Warner va fer pública la contractació d'Affleck en un comunicat difós a última hora de dijous en què s'explicava que l'actor encarnaria el superheroi a la seqüela de la nova saga de Superman, 'Man of Steel', que està desenvolupant el director Zack Snyder.

L'anunci va causar sorpresa a Hollywood i estupor en molts seguidors de Batman, un personatge que havia aconseguit gran èxit en taquilla entre el 2005 i el  2012 de la mà de Christian Bale i la visió de Christopher Nolan en la trilogia 'The Dark Knight'.

Segons una anàlisi de l'empresa Fizziology, dels més de 96.000 tuits que han mencionat el fitxatge d'Affleck en la primera hora de conèixer la informació, un 71% expressa el seu malestar sobre la tria de l'actor. El nou film encara no té títol, però la data d'estrena està prevista per al 17 de juliol del 2015. Serà la primera vegada que Superman i Batman, personatges icònics de l'univers de superherois creats per DC Comics, comparteixin protagonisme en un llargmetratge per al cinema.

"Ben ofereix un interessant contrapès al Superman interpretat per Henry Cavill. Té la fusta interpretativa per crear un retrat amb diverses capes d'un home que és més vell i savi que Clark Kent i porta les cicatrius d'un adobat lluitador del crim, però reté l'encant que el món veu en el multimilionari Bruce Wayne", va dir Snyder.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF