Cultura 23/08/2013

Ben Affleck serà el nou Batman

L'actor californià encarnarà l'heroi de DC Comics en la pròxima pel·lícula de la sèrie

Efe
1 min
L'actor nord-americà Ben Affleck interpretarà Batman

BarcelonaL'actor Ben Affleck s'encarregarà de donar vida a Batman en l'anunciada seqüela de 'Man of Steel', pel·lícula en la qual l'home ratpenat compartirà protagonisme amb Superman, segons ha anunciat avui l'estudi Warner Bros. Affleck heretarà així el llegat d'un superheroi que entre el 2005 i el 2012 va viure una època daurada interpretat per Christian Bale a la popular saga 'The Dark Knight'.

El nou film, encara sense títol però amb data d'estrena fixada per al 17 de juliol del 2015, està sent dissenyat per Zack Snyder, director encarregat de reintroduir Superman a la gran pantalla amb 'Man of Steel'. Serà la primera vegada que Superman i Batman, personatges icònics de l'univers de superherois creats per DC Comics, comparteixin protagonisme en un llargmetratge per al cinema.

"Ben ofereix un interessant contrapès al Superman de Henry. Té la fusta interpretativa per crear un retrat amb diverses capes d'un home que és més vell i savi que Clark Kent i porta les cicatrius d'un lluitador del crim, però reté l'encant que el món veu en el multimilionari Bruce Wayne", va dir Snyder. La seqüela de 'Man of Steel' tornarà a comptar amb coneguts actors que van participar en el primer lliurament, com Amy Adams, Laurence Fishburne i Diane Lane. Henry Cavill reprendrà el seu paper de "Men of Steel" com a Clark Kent/Superman.

stats