Publicitat
Publicitat

LITERATURA

Es programen 60 actes amb 95.000 euros de pressupost

La BCNegra 2013 aguanta la crisi

De l'1 al 9 de febrer, la BCNegra arriba a la vuitena edició amb 5.000 euros menys de pressupost que en l'edició anterior. Hi haurà menys autors estrangers, però el nivell es manté gràcies a bones propostes.

"Tenint en compte el context de crisi actual, hi ha dos motius pels quals la novel·la negra és un dels gèneres més llegits: dóna respostes a les parts més fosques de la societat i és una manera addictiva d'evasió", comentava ahir Paco Camarasa, comissari de BCNegra, durant la presentació de la vuitena edició de la trobada de novel·la negra barcelonina.

Amb un pressupost de 95.000 euros (5.000 menys que l'any passat), BCNegra presentarà una seixantena d'activitats gratuïtes de l'1 al 9 de febrer en espais habituals com La Capella, la Filmoteca i les biblioteques Jaume Fuster i La Fraternitat, als quals s'afegeixen nous espais com el MNAC. Entre els autors estrangers que visitaran Barcelona hi haurà la sueca Maj Sjöwall, guanyadora del vuitè premi Carvalho, el croat Ivica Djikic, el finlandès Antti Tuomainen i l'algerià Yasmina Khadra. "Comptarem també amb autors espanyols molt venuts com Alicia Giménez-Bartlett, Lorenzo Silva i Javier Cercas", va dir Camarasa. Pel que fa a la collita catalana, hi haurà dues taules rodones a la Facultat de Comunicació Blanquerna amb la presència de Pep Coll, Sebastià Bennassar i Xevi Sala.

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF