Publicitat
Publicitat

Avui, amb l'ARA, un suplement de 16 pàgines amb els 100 llibres de Sant Jordi

L'Ara Llegim creix per oferir un aparador de les principals novetats literàries

Aquest dissabte el diari ARA ofereix un suplement especial de l'Ara Llegim amb 16 pàgines que desgranen, portada a portada, els 100 principals llibres de Sant Jordi. Seguint el caràcter prescriptiu i de servei de la Galàxia Sant Jordi que hem inventat aquest any, al suplement hem distribuït les novel·les per seccions temàtiques, per guiar la lectura (una mirada al passat, una mirada al present, humor, emocions fortes, jocs literaris, misteri, parelles, etc.), i evidentment hi ha la resta de gèneres destacats. Cada categoria reuneix 5 o 10 llibres de publicació recent, i també hem tingut les recomanacions de llibreters experts de tot Catalunya.

Consulteu tot el suplement aquí.

"Sant Jordi té només un dia per convèncer els catalans que el drac de la crisi pot ser derrotat. Cal imaginar-lo armat de novel·les, còmics, contes i poesia, disposat a girar full i guanyar un combat difícil i sagnant. Des de l'Ara Llegim el volem ajudar, a ell i a vosaltres, lectors, que sou el seu exèrcit en defensa del valor vital de la literatura.

Per això hem fet mans i mànigues per seleccionar i ordenar un centenar de les novetats que ja omplen les llibreries: les pàgines del suplement us volen fer més fàcil la tria del llibre. O dels llibres, perquè l'oferta és tan àmplia i diversa que no hem pogut evitar afegir-hi una propina de 75 títols, per a tots els valents que en vulgueu més. Benvinguts a la festa de la lectura".

Els llibres que ens fan grans