Publicitat
Publicitat

Autors sense estand i personatges literaris, entre els qui firmaran per Sant Jordi

Lucía Etxebarría signarà en un banc de plaça Catalunya i Jonas Jonasson 'envia' els seus personatges a les paradetes

Lucía Etxebarría es nega a perdre's el Sant Jordi i, malgrat que Planeta no l'ha inclòs en la seva llista d'autors que signen, l'escriptora ha decidit muntar la seva pròpia zona per acampar. L'Ajuntament de Barcelona li ha concedit permís per col·locar-se en un banc de la plaça i fer-hi activitats. No hi vendrà llibres, però en signarà.

Segons l'horari que ha anunciat, a partir de les 14h, hi haurà concert de José Luis Algar i el guitarrista Pau Romero. De 19 a 20h, la psicòloga Jenny Moix (autora de 'Felicitat flexible') i Etxebarría respondran preguntes sobre relacions tòxiques. Fins a les 21h, hi continuaran havent actuacions.

El cas contrari, és el de l'autor Jonas Jonasson. Va ser un dels més venuts fa un parell de Sant Jordis, tot i que no va venir a signar llibres, i l'autor suec no podrà viatjar tampoc en aquesta ocasió. L'editorial La Campana ha 'convidat' els protagonistes dels seus dos llibres, l'avi Allan i la Nombeko, que surt a 'L'analfabeta que va salvar un país'. Seran a les 10h a Canaletes, i després aniran per parades a signar.

Un cas diferent és el del Modernet de Merda. Aquest personatge de Twitter ha escrit un llibre que ha assegurat que signarà. Caldrà veure qui hi ha darrere les ulleres de pasta i la barba 'hipster'.

Podeu consultar al web de l'ARA on signen els autors.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF