L'ArtPalma Brunch omplirà Ciutat d'art contemporani

La setena edició de l'esdeveniment, que es farà dissabte, ressalta el paper de les famílies

Una ciutat més culta és una ciutat més intel·ligent, i una ciutat més intel·ligent és una ciutat més estimada: amb aquestes paraules Antoni Noguera, batle de Ciutat, avui ha donat suport a l'ArtPalma Brunch, que tindrà lloc dissabte 24 d'11.00 a 14.00 hores i en el qual participen 18 museus, galeries i centres d'art de Palma. 

A la presentació de la setena edició de la iniciativa, organitzada per l'associació de galeristes Art Palma Contemporani, han intervingut també el seu president, Fede Pinya; Francesca Niell, directora general de Cultura, i Rafel M. Creus, director insular de Cultura.

Pinya ha demanat més compromís per part del sector públic a l'hora d'apostar per l'art contemporani, tot i que ha reconegut el recent apropament entre institucions i galeries, patent sobretot en les tres cites anuals a les quals ambdós participen: ArtPalma Brunch, ArtPalma Summer i la Nit de l'Art.

El president de l'associació ha subratllat que les galeries se centren en sistema familiar com a ens visitant de l'acte i recalcant la netedat de mirada dels infants. 

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF