Música
Cultura 11/05/2012

Antònia Font omple el Maremagnum en la primera nit del Festival La Plaça Odissea 2012

Els mallorquins, que treballen en un nou disc, ofereixen un repertori amb temes de tota la seva carrera musical. FM Belfast i Manos de Topo, divendres, i Maxïmo Park, dissabte, són els altres plats forts del festival

Pau Dachs
1 min
Els Antònia Font en una actuació al festival de la Fnac

BarcelonaEl Festival La Plaça Odissea 2012 ha començat aquest dijous a la nit amb bona resposta de públic gràcies a l'actuació dels Antònia Font. Els mallorquins, que són a punt d'acabar la llarga gira del seu disc 'Lamparetes' –la van començar a Palma el 25 d'abril de l'any passat i l'acabaran el proper dissabte 12 a Lleida–, van fer un repàs a la seva carrera musical davant centenars de persones congregades al moll del Maremagnum.

'Clint Eastwood', un tema nou que ja s'ha fet un lloc entre els clàssics de la formació balear, va obrir el concert. Després arribarien vells coneguts com 'Vitamina sol', 'Armando rampas' o la vitalista 'Alegria', alternats amb cançons del 'Lamparetes' com 'Me sobren paraules' o 'Islas Baleares'. 'Wah Yeah!', del disc 'Batiskafo Katiuskas', va fer saltar el públic abans que 'Calgary 88' posés el punt i final a l'actuació.

Abans dels Antònia Font, que ja han anunciat que publicaran un nou disc aquest mateix any, el madrileny Jonston va desplegar el seu univers personal per obrir el Festival La Plaça Odissea 2012. Pel que fa als propers concerts, en la nit de divendres el Maremagnum viurà l'electro-pop dels islandesesos FM Belfast, a més de les actuacions de Nudozurdo, Manos de Topo i The last dandies. Dissabte el festival s'acomiadarà amb els britànic Maxïmo Park i altres propostes com Cloud Nothings, Klaus&Kinski i Pegasvs.

stats