'Anna's Life', millor llargmetratge del cinquè festival Evolution! Mallorca

'La llave Dalí' ha obtingut el premi al millor llargmetratge documental

La pel·lícula ' Anna's Life' ha estat premiada com a millor llargmetratge en al cinquena edició de l' Evolution! Mallorca International Film Festival, que ha conclòs aquest dissabte a Palma amb el lliurament de guardons.

'Chat vol dir moix' ha estat distingit com a millor curtmetratge i ' La llave Dalí' ha obtingut el premi al millor llargmetratge documental, segons ha informat l'organització del festival en un comunicat.

'Breathe' ha estat guardonat com a millor curtmetratge, una categoria en la qual 'Bon voyage' ha obtingut un esment especial, mentre que David Marguiles ha estat considerat el millor actor per la seva interpretació en 'Curmudgeons', la pel·lícula dirigida i coprotagonitzada per Danny DeVito.

En la categoria de curt documental ha estat premiat 'My Aleppo', mentre que 'Where to miss?' ha rebut un esment especial com a llargmetratge documental.

'Quee of Faliureland' ha estat distingit com a millor vídeo musical, 'Emily & Ariel Show' com a curt experimental i el guionista Alex Iskounen ha estat premiat per la història del llargmetratge 'Unattractive'.

El premi a la millor pel·lícula rodada a les Balears, Evolutionary Island Award, ha recaigut en 'Dusky Paradise', de Gregory Kirchhoff, i el guardó per al millor professional novell ha estat per 'Wild'.

El festival, que va començar el passat 3 de novembre, ha acollit la projecció de 80 pel·lícules i diverses activitats paral·leles.

EDICIÓ PAPER 24/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF