MÚSICA

Els Amics de les Arts tornaran a omplir l'Auditòrium de Palma

La banda barcelonina presenta el seu nou disc, 'Un estrany poder'. "Avui dia la gent ja no escolta discos, sinó que sent cançons" 

Imatge promocional del nou disc 'Un estrany poder' d'Els Amics de les Arts. / ARA BALEARS

Els Amics de les Arts arriben aquest dissabte, 13 de maig, a les 21.30 hores a l'Auditòrium de Palma per presentar el seu darrer disc, 'Un estrany poder'. "Tenim moltes ganes de tornar a actuar a Mallorca, sempre ens rebeu amb els braços oberts i estam molt contents", assenyala Ferran Piquer, membre de la banda. I és que Els Amics de les Arts acumulen un públic fidel i aquest dissabte tornaran a omplir l'Auditòrium, ja que només queden algunes entrades als 'corners' de la sala.

La banda no tan sols presentarà el disc nou, sinó que "també farem les cançons de sempre, les que ens han donat a conèixer, els grans hits", recalca Piqué.

Els Amics de les Arts continuen apostant amb cada projecte en el qual s'embarquen, fan un salt endavant amb cada disc: "Ens ho hem passat molt bé fent aquest nou disc, hem après moltíssim. Com sempre en un disc, s'intenta fer les millors cançons possibles i que el procés de creació sigui enriquidor, i això és el que hem intentat a 'Un estrany poder", confessaren.

Cançons

"Avui dia la gent ja no escolta discos, sinó que sent cançons. Això és el que hem intentat fer en aquest disc, treballar cada una de les cançons en particular", explica. És un disc que parla sobretot "de segones oportunitats que et dona la vida: tornar-se a enamorar o penedir-se des d'un vessant més madur", i és que Els Amics de les Arts s'han fet grans en aquests onze anys de trajectòria musical.

En aquest quart àlbum del quartet barceloní, 'Un estrany poder', han comptat amb la producció de l'escocès Tony Doogan (responsable de Belle & Sebastian, Mogwai, David Byrne, Teenage Fan Club, Snow Patrol i Super Furry Animals), que "ens ha fet veure qui érem nosaltres mateixos. Teníem al cap fer alguna cançó cantada en solitari, però el productor ens va recomanar prosseguir amb la nostra marca, la que cantam tots quatre, això és el que ens defineix i identifica", afegeix el cantant.

Els Amics de les Arts són Joan Enric Barceló (veus i guitarra), Eduard Costa (veus, moog, xilòfon i melòdica), Ferran Piqué (veus, guitarra i bases), Dani Alegret (veus i piano), Pol Cruells (baix) i Ramon Aragall (bateria).

EDICIÓ PAPER 18/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF