Publicitat
Publicitat

Ara Mateix

Alcúdia: Benjamin Herman, Toni Miranda, Marko Lohikary i Joan Terol

Benjamin Herman, Toni Miranda, Marko Lohikary i Joan Terol formaran l'Alternatilla Jazz Band. 

Lohikary va estudiar baix i contrabaix a Göteborg (Suècia), amb el baixista, compositor i professor suec Anders Jormin. Més tard, va assistir a l'Acadèmia Sibelius d'Hèlsinki. Resideix a Espanya des de 2007 i ha tocat amb artistes com Perico Sambeat, Chris Cheek, Shai Maestro, Luis Perdomo, Jason Palmer, Marco Mezquida, Albert Sanz, Marc Miralta, Carme Canela, Baptiste Trotignon, Jorge Rossy, David Xirgu i Raynald Colom, entre d'altres.

Joan Terol (Reus, 1985) resideix actualment a Amsterdam, tot i que continua connectat a l'escena musical catalana. Els seus projectes principals són actualment Xavi Torres Trio, Maartje Meijer Quintet, Trempera!, Pablo Martínez Flamenco-Jazz Band, The BvR Flamenco Big Band i els Tres Tenors.

Toni Miranda (Ciutat, 1960) és fundador de diferents formacions jazzístiques, com Brossat i Téntol, i és un dels músics més representatius i actius en l'escena de les Illes Balears. A més de la seva tasca com a compositor, destaca el seu vessant en el camp de la formació.

Benjamin Herman és un dels músics més originals i productius d'Holanda i explora influències musicals que van més enllà del món del jazz. Ha actuat per tot el món es de la seva adolescència i s'ha guanyat el reconeixement de públic i crítica gràcies al seu projecte New Cool Collective.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF