Publicitat
Publicitat

Música

Alanis Morissette reedita 'Jagged little pill' 20 anys després

La cantant canadenca ha venut més de 33 milions de còpies d'aquest disc de l'any 1995: conté 'singles' com 'Ironic' i 'Hand in my pocket'. La nova versió estarà formada per quatre discos, un dels quals inclourà deu temes inèdits

Alanis Morissette acabava de fer 21 anys quan va publicar el disc que li canviaria la vida, 'Jagged little pill'. Era l'any 1995, i el single 'Ironic' es va convertir en una de la cançons de l'any, a les quals s'hi van afegir ràpidament 'You learn', 'Hand in my pocket' i 'You oughta know'. La cantant canadenca ultima per a aquest 30 d'octubre la reedició de 'Jagged little pill' en format de luxe: quatre discos, el primer dels quals inclou el disc remasteritzat, un segon amb deu temes inèdits composats a l'època, un tercer amb el disc en format acústic i un quart amb el primer concert de Morissette al Regne Unit, a la sala Subterranean de Londres.

Des de 'Jagged little pill' –que ha venut més de 33 milions de còpies a tot el món– Morissette ha publicat cinc discos més, entre els quals destaquen 'Supposed former infatuation junkie' (1998) i 'Havoc and bright lights' (2012). Actualment, la cantant prepara un musical basat en 'Jagged little pill'.

Els llibres que ens fan grans