Ainhoa Arteta se suma al 190è aniversari del Principal de Maó amb un recital inoblidable

L'espectacle va acabar amb 'El cant dels ocells' i 'White Christmas' 

Els 700 espectadors que varen omplir aquest diumenge el teatre Principal de Maó recordaran el recital que oferí la soprano Ainhoa Arteta, en el marc de la celebració del 190è aniversari de l’amfiteatre menorquí. Acompanyada al piano per Rubén Fernández, Arteta es va fer seu l’escenari i deixà un record de per vida a tots els presents. Entre el públic, cal destacar la presència de la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora; el conseller de Mobilitat i Habitatge del Govern Balear, Marc Pons, i el president del Parlament, Vicenç Thomás.

Una actuació emotiva i musicalment brillant, l’artista formada en el Conservatori de Sant Sebastià interpretà a la primera part del recital zumba, tango, cançons artístiques colombianes, ritmes i temes antillans. Composicions de Jaime Ovalle, Jaime León, Carlos Guastavino, Ariel Ramírez, Astor Piazzolla i Xavier Motsalvatge. D’altra banda, Arteta va retre homenatge en la segona part al compositor Antón García Abril, interpretant Cançons de Valldemossa i Papallona de l’aire, aquesta darrera una composició dirigida a la mare d’Arteta.

El recital va continuar amb Vissi d’arte ( Tosca), I o son l’mile encella (Adriana Lecovreur) i Un bel di vedremo ( Madame Butterfly). El punt popular arribà amb la interpretació d’un fragment d’ El cant dels ocells i White Christmas. Ainhoa Arteta va estudiar Interpretació a l'Actors Studios de Nova York i des de l’any 1990 es manté damunt els escenaris i és una de les sopranos més reconegudes del món operístic.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF