TEATRE
Cultura 20/06/2013

El CAET estrenarà a Espanya 'Robot!', l'últim espectacle de Blanca Li

'Bona gent', 'Adreça desconeguda', Albert Pla i els Brodas Bros, plats forts de l'escena teatral de Terrassa durant el segon semestre de l'any

Acn
1 min

TarrassaEl Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (CAET) segueix apostant per la contemporaneïtat en el segon semestre de l'any. La gran explosió de "modernitat i frescor escènica", en paraules del director, Pep Pla, serà l'onzena edició del Festival TNT, que s'inaugurarà amb 'Robot!', de Blanca Li, en el que vuit androides i vuit ballarins es disputaran l'escenari del Principal. Pla ha subratllat que els espectacles programats fins a final d'any són una mostra que "les noves tendències no són minoritàries".

En el marc de l'Any Carmen Amaya, que commemora el 50è aniversari de la seva mort, el Teatre Alegria estrenarà 'JAR', de Manuel Veiga, que explora l'empremta que la 'bailaora' va deixar en la cultura catalana i, en el mateix escenari, es podrà veure el treball de la jove Companyia Prisamata, que torna després del seu èxit 'Sé de un lugar' amb 'Jo mai'. La Sala María Planes acollirà 'Bijoux', el nou espectacle de dansa contemporània de Marta Carrasco i Ramón Oller.

En la programació també hi ha Albert Pla ('Manifestació'), l'agitador per excel·lència de l'escena alternativa, i els Brodas Bros ('Concierto-Concepto') que electrificarà el Principal a base de hip-hop, funk, videoprojeccions i instruments de noms impronunciables.

'Conversaciones con mama' (amb Juan Echanove i María Galiana), 'Bona gent' (amb Àlex Casanovas o Mercè Arànega) i 'Adreça desconeguda', que representa el retorn als escenaris barcelonins de Lluís Homar, en un duel escènic amb Eduard Fernández, són alguns dels èxits elegits per a l'últim trimestre de l'any.

stats