PATRIMONI

ARCA reclama a Cort més atenció per a la protecció del patrimoni urbanístic

L'associació ha demanat una reunió amb el regidor d'Urbanisme de Palma, José Hila

L'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) ha demanat una reunió amb el regidor d'Urbanisme de Palma, José Hila, per queixar-se de la manca d'atenció del govern municipal a les seves reivindicacions de protecció del patrimoni.

"Quan parlam de patrimoni no ens referim al que sens dubte ho és perquè està inclòs en un catàleg, sinó també a tot un altre patrimoni que precisament per la seva humilitat no ha merescut ser-hi inclòs però que cal mantenir", argumenta ARCA en un comunicat.

L'entitat assegura que des que va començar la legislatura "ha hagut de lamentar massa decisions del govern municipal" contràries a la protecció del patrimoni, entre les quals cita casos com el de l'edifici del passeig de Mallorca 15 o Santa Catalina.

"ARCA ha presentat nombrosos escrits amb propostes i peticions que mai no han estat contestades pels màxims responsables d'Urbanisme del Consistori", per la qual cosa ha sol·licitat una reunió urgent amb Hila per plantejar-li la seva inquietud sobre qüestions com el futur de Son Busquets, Santa Caterina i els Hostalets, "la imatge de la ciutat i la prevenció i actuació contra la pèrdua de personalitat i identitat".

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF