Cultura 30/09/2019

L’Orquestra Simfònica de les Illes Balears celebra 30 anys entre aplaudiments

El director, Pablo Mielgo, i la mezzosoprano María José Montiel han encapçalat el concert

Ara Balears
1 min
30 anys de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

PalmaL'Orquestra Simfònica de les Illes Balears ha celebrat 30 anys de vida entre els aplaudiments del públic. Aquest dilluns s'ha repetit el concert del 1989, el dia que va arrancar la història de l'OSIB. Abans de començar el concert s'ha projectat un vídeo, produït per l'empresa d'audiovisuals del Grup Serra, Nova Produccions, que ha repassat la vida de la Simfònica a través dels mateixos músics.

El director, Pablo Mielgo, i la mezzosoprano María José Montiel han encapçalat un concert en el qual han estat presents la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, i la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa.

També hi eren el vicepresident i conseller de Transició Energètica i Serveis Productius, Juan Pedro Yllanes; la consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago; el conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir; la consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha; la consellera d'Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro, i el gerent de la Fundació Orquestra Simfònica de les Illes Balears, Pere Malondra, entre altres autoritats.

stats