VIST AL TWITTER
Balears 28/10/2016

Les xarxes destaquen la contradicció d'Arrimadas

Més actualitat, en una selecció de piulades

1 min

James Covas (@thisisjaume): “Quina patinada d'@InesArrimadas. Algú dubta que ‘Ciudadanos’ és el partit de la demagògia barata? Quina poca credibilitat tenen”.

Xisco Bellés (@labollanumero8): “Si la senyora Arrimadas és capaç de mentir i banalitzar sobre un tema tan seriós com la violència i l'amenaça, imaginau-vos amb altres temes”.

Roser Agustinet (@roseragustinet): “Aquesta nit me'n vaig a Bcn. Supòs que no fa falta que us digui què duc a la maleta perquè tots sabem què passa a Catalunya. #Arrimadasfacts”.

Rafel Socias (@rafelst): “Per cert, indecentíssima @InesArrimadas insinuant que a Catalunya els unionistes estan amenaçats. El més amenaçador és la justícia espanyola”.

Antoni Llompart (@engarreta): “Entre ajudar a governar els ‘socio-list@s’ o que aquests ho deixin per als PPC's, millor tenir el llop de cara que la guineu disfressada de xotet”.

Antoni Costa (@antonicosta10): “Trenta-quatre anys: 202 diputats, 48% de vots il·lusió i canvi. Naixía una nova Espanya: moderna, solidària, oberta al món. PSOE!!!”.

Daniel (@davellit): “Sobre halloween. No és qüestió de substitució cultural o de pèrdua d'essències, sinó de com ens poden colar qualsevol cosa si s'ho proposen”.

Neus Suñer Torres (@Neus_St): “Esper que mitjans i periodistes facin crítica i autocrítica d'un panorama mediàtic majoritàriament en castellà, on el català és per a l'anècdota”.

Joan Miquel C.C (@JmCalds): “Que pel català els jutges no escullen plaça, és broma, no? Només un 10% hi fa judicis i són gent preparada per no tenir problemes a aprendre'l”.

stats