Balears 29/06/2017

Vols a 9 euros per celebrar el primer dia del descompte del 75% per als residents

Air Nostrum llança una oferta per volar entre illes que durarà tot l'estiu

Ara Balears
1 min
L'aeroport de Son Sant Joan.

PalmaDe l'1 de juliol al 30 de setembre els vols entre illes sortiran a 9 euros per trajecte. És l'oferta que ha llançat Air Nostrum per celebrar l'aplicació del 75% de descompte per a residents de les Balears. La companyia ha informat en un comunicat d'aquesta decisió coincidint amb el primer dia de l'entrada en vigor de la bonificació.

Tant a Air Europa com Balearia i Transmediterranea han començat a aplicar la bonificació aquest dijous, tot i que sense descomptes afegits. Així, els vols entre illes amb l'altra companyia que comunica l'Arxipèlag tenen uns preus que oscil·len entre els 27 i els 48 euros entre Mallorca i Eivissa i se situen en 23 i 48 euros en els trajectes de Mallorca a Menorca i d'Eivissa a Menorca, respectivament.

Pel que fa als vaixells, Transmediterranea només mostra a la seva pàgina web rutes regulars entre Mallorca i Menorca, amb preus de 7,5 euros l'anada i la tornada. Balearia, que sí que opera a totes les illes de manera regular –tot i que no existeix cap trajecte que uneixi les Pitiüses amb Menorca de manera directa–, té un preu mitjà de 14 euros l'anada i la tornada entre Mallorca i Menorca i de 25 euros entre Eivissa i Mallorca.

stats