Balears 14/04/2015

Virgínia Marí encapçalarà la llista del PP a Vila per mantenir "la normalitat"

Vicent Serra reconeix en la presentació de la llista que ha estat una legislatura complicada al municipi arran de les dimissions de Sánchez-Jáuregui i Pilar Marí

Nou Diari
2 min
Virgínia Marí apuntava com a batlessa de Vila, però després de la falta d’acord amb la regidora del PREF, Myriam Valladolid, es descarta que aquest partit li doni suport.

EivissaEl Partit Popular va presentar aquest dilluns horabaixa els noms dels 24 candidats i quatre suplents que formen la llista electoral dels populars per intentar, en una mica més d'un mes, repetir triomf a l'Ajuntament de Vila.

No hi havia gaire sorpreses i, des dels darrers dies, ja se sabia que no repetirien Lina Sansano i Mar Sánchez, entre d'altres, com també les novetats del president de la Pimeef, Juan Tur Ripoll, en el número dos de la llista, i d'Alejandro Minchiotti, en el número 7.

Vicent Serra i Carmen Domínguez, presidents del PP d'Eivissa i de Vila, respectivament, van acompanyar Virgínia Marí en la presentació i es van mostrar convençuts de l'èxit en les properes eleccions del 24 de maig. "La llista té tres qualitats importants: il·lusió, honestedat i sentit del treball. Amb aquestes premisses es pot arribar lluny", va assegurar Domínguez.

Serra, per part seva, es va referir a la "normalitat" en el municipi de Vila una vegada superada una complicada legislatura que va suposar les dimissions de Marienna Sánchez-Jáuregui i Pilar Marí. "Virgínia ha demostrat el que és, una gran persona i amb una gran capacitat de gestió", va afirmar.

L'actual alcaldessa, pel seu costat, va assegurar que "m'han donat absoluta llibertat per fer la llista que jo volia". "No he rebut pressió de ningú i de cap tipus a l'hora de triar el meu equip, que són persones amb experiència, professionalitat i molta il·lusió. Aquesta era una de les meves condicions i s'ha complit”, va asseverar. Després d'agrair la tasca de Lina Sansano i Mar Sánchez, que no continuen "per voluntat pròpia i tenint en compte que jo no puc obligar a ningú", Marí va assenyalar que el seu objectiu en el cas de guanyar les eleccions serà doble: "Aconseguir que el municipi d'Eivissa no només sigui el millor de l'illa, sinó de tot Balears, i que la gent estigui feliç i orgullosa de pertànyer a Vila".

stats