DIA MUNDIAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

La violència masclista 'paralitza' el PP

Ningú no se'n salva del 'Mannequin Challenge'. La febre pels reptes virals també ha esquitxat els populars de les Illes Balears

Ningú no se'n salva del 'Mannequin Challenge'. La febre pels reptes virals també ha esquitxat el PP de les Balears. El partit de la gaviota ha quedat aquest divendres literalment paralitzat a la sala de premsa, amb les mans tenyides de lila, tot reivindicant el Dia Mundial contra la Violència de Gènere.

Teresa Palmer, Rosa Estaràs, Maria Salom, Marga Duran, Biel Company, Antoni Camps, Núria Riera... (tots menys Bauzà) han mudat puntualment cap el lila per reivindicar els drets de les dones i denunciar la xacra que representen les agressions masclistes, que s'han cobrat sis vides a les Illes, la darrera només fa una setmana a Palma. L'hospital Son Espases també s'hi ha afegit. 

El 'Mannequin Challenge' persegueix que totes les persones que surtin en el vídeo semblin maniquís, mentre sona la cançó Black Beatles dels nord-americans Rau Sremmurd. La moda va començar als Estats Units i s'ha escampat arreu del món, com ho feren abans el 'Harlem Shake' i el 'Ice Bucket Challenge'. 

Molts són els que van endarrer de fer-se (els més) virals. Des de classes d'institut, oficines, restaurants, rodes de premsa, equips de rugbi com els New York Giants o Buffalo Bills, equips de futbol com el Borussia Dortmund, la selecció espanyola o el mateix RCD Mallorca.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF