CRISI DE GOVERN
Balears 01/04/2017

Vicenç Vidal assumeix "transitòriament" els assumptes de la Conselleria de Transparència

El Govern haurà de decidir pròximament si nomena un substitut de Ruth Mateu o si bé suprimeix la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports

Efe
1 min
El conseller de Medi Ambient, Vicenç Vidal, aquest dijous en el Parlament

PalmaEl conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, assumeix transitòriament els assumptes de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, segons publica aquest dissabte el Butlletí Oficial de la Illes Balears (BOIB).

Amb data de 31 de març, el BOIB publica dissabte el cessament com a membre del Govern Ruth Mateu, fins ara consellera de Transparència, Cultura i Esports, "i se li agraeixen els serveis prestats".

A continuació, en el decret del Govern s'indica que "a l'efecte de l'article 29.1 de la Llei 4/2001, de 14 de març, del Govern de les Illes Balears, s'encomana transitòriament, fins a la presa de possessió del nou titular, el despatx dels assumptes de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports al conseller de Medi ambient, Agricultura i Pesca".

El decret conclou amb la signatura de la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol.

El Govern haurà de decidir pròximament si nomena a un substitut de Mateu o si bé suprimeix aquest departament autonòmic, per la qual cosa les seves direccions generals es repartirien entre altres conselleries.

stats