Balears 16/11/2017

La UOC inaugura una nova seu a Palma

Es farà un col·loqui sobre televisió i cinema i una taula rodona sobre l'escriptora Antònia Vicens els dies 22 i 23 de novembre

Ara Balears
1 min
Màsters ‘online’, els màsters del futur?

PalmaLa Universitat Oberta de Catalunya (UOC) inaugurarà una nova seu a Palma. Suposarà un reforç de la presència que ja manté la UOC a les Illes mitjançant punts a Manacor, Ciutadella i Eivissa. Serà al carrer Ausiàs March, 11.

La nova seu donarà servei als més de 2.100 estudiants de les Illes matriculats aquest semestre a la UOC. De fet, en són un 12% més que el curs passat. Cal recordar que aquesta universitat fa 17 anys que té punts a les Balears. S'hi han graduat 3.176 persones.

Dia 22 a les 19 h tindrà lloc un col·loqui amb el títol 'TV i cinema, una frontera que s'esvaeix?' al CaixaFòrum de Palma. Hi parlarà el director d'IB3, Andreu Manresa, i el soci fundador de Filmin, Jaume Ripoll. L'endemà a la mateixa hora tindrà lloc a la nova seu de la UOC una taula rodona sobre 'Antònia Vicens: flors, cavalls, ulls que tremolen'. Hi participaran la mateixa escriptora, l'editora Maria Muntaner i l'escriptor i graduat de la UOC Sebastià Portell. Moderarà el debat la professora del grau de Llengua i Literatura Catalanes de la Universitat Neus Rotger.

stats