Balears 28/02/2015

UOB Ensenyament denuncia que el PP no convoqui oposicions a Balears però sí a altres comunitats

L'any passat es convocaren 100 places de Primària a Extremadura i el 2015 se'n convocaran 166 de Secundària

Ara Balears
1 min
L'edició d'ahir de l'ARA Balears oferia un extens reportatge sobre el mètode de treball de Fusioart. L'Assemblea de Docents està indignada amb la indiferència del Govern.

PalmaUOB Ensenyament ha emès aquest dissabte un comunicat reclamant la convocatòria d'oposicions a ensenyament primari i secundari de les Illes Balears per a l'any 2015: "La Conselleria no convoca oposicions des del 2011, quan va treure a concurs 146 places que no cobrien totes les especialitats, i a la darrera mesa sectorial de 9 de febrer, el director general d'Educació, Antoni Vera, va manifestar que hi ha un termini de tres anys per poder treure places a oposicions" un cop s'hagi publicat la nova oferta pública d'ocupació. El sindicat considera el termini massa llarg i assegura que "si no es convoquen oposicions fins al 2018 hauran passat set anys sense oposicions, mentre que Extremadura, una comunitat autònoma de dimensions semblants a les Illes Balears, l'any 2013 va convocar 100 places de Primària i el 2015 en convocarà 166 de Secundària".

Segons UOB Ensenyament, la diferència entre ambdues comunitats és "una mostra més de la diferència de tracte que el PP atorga a les comunitats autònomes, ja que n'hi ha unes que destaquen per les retallades extremes i d'altres –com Extremadura- on les retallades són mínimes".

stats