PRECAMPANYA ELECTORAL
Balears 02/06/2016

Units Podem MÉS es presenta amb l'objectiu de sumar quatre diputats

Els candidats s'han presentat a Son Gotleu, on s'han mostrat convençuts que la coalició sumarà més vots que el PP

Ara Balears
2 min
Els candidats d'Units Podem MÉS aquest dijous en la presentació a Son Gotleu

PalmaUnits Podem MÉS ha arrencat aquest dijous la precampanya electoral amb ambició. En el primer acte conjunt a Palma els seus candidats s'han mostrat convençuts que a Mallorca aconseguiran quatre diputats al Congrés i quatre senadors, vuit representants en total a les Corts espanyoles.

Els tres partits han triat el "popular barri de treballadors" i immigrants de Son Gotleu per fer aquest primer acte en ocasió de les eleccions generals del 26-J, a les quals Podem, MÉS i Esquerra Unida es presenten en coalició per aconseguir fins i tot més vots que el PP a Balears, fins ara el partit hegemònic a les urnes.

En un acte de precampanya festiu a les portes del centre de salut de Son Gotleu, el cap de llista al Congrés, Juan Pedro Yllanes, ha afirmat: "Aquesta candidatura guanyarà les eleccions del 26-J a Balears; i no ens plantejam res diferent que aconseguir 4 diputats i 4 senadors".

Yllanes s'ha mostrat "absolutament convençut" que aquesta coalició presenta el projecte "més interessant" per als ciutadans de les Illes.

Aquesta coalició, ha afegit, presenta una candidatura "més reforçada" i el seu principal objectiu és defensar a Madrid els interessos dels ciutadans de Balears.

Verger ha intervingut sotal'atenta mirada de la resta de candidats.

Per part de MÉS, Antoni Verger, número 3 de la llista al Congrés, ha dit que cada partit té la seva "pròpia idiosincràsia", però al final s'ha apostat per una candidatura "plural i molt potent per derrotar el PP per primera vegada, des de l'esquerra, l'ecologisme, el sobiranisme i el feminisme".

El número cinc de la llista a la cambra baixa, Artur Parrón, d'EU, ha augurat que amb les properes eleccions es produirà "un canvi de cicle que suposarà la fi del règim del 78 i s'obrirà una nova etapa en la qual recuperarem el país per a les persones del carrer i dels barris com aquest".

stats