Publicitat
Publicitat

Un turista britànic arranca mitja orella a un altre en un vol a Eivissa

La víctima està en tractament i no s'ha identificat l'agressor

Unes vacances sempre poden acabar malament, encara que el mínim desitjable és que els problemes arribin l'últim dia i acabar-les sencers. No serà el cas d'un turista britànic que comença les seves vacances a Eivissa amb mitja orella menys, perquè la va perdre durant el vol. Ni tan sols va arribar complet a la destinació.

Tot va ocórrer en un vol procedent de Newcastle, de la companyia Jet2, que havia d'aterrar a l'illa. El fet va ocórrer durant la ruta, en ple vol, diumenge passat a la nit. Segons publica el diari britànic 'Mirror', “una dona jove i un nin van començar a cridar a bord mentre un home corria per la cabina cobert de sang i amb una orella penjant”. Pel que sembla, la víctima era un home d'entre 18 i 25 anys, que segons la publicació anglesa, “ara rep tractament a Espanya per salvar la seva orella, que va resultar ser molt més petita que abans que l'avió aterràs a Eivissa”.

Phil Ward, portaveu de l'aerolínia Jet2, ha explicat al 'Mirror' que han tingut constància d' “un incident entre dos clients, i treballam per investigar l'ocorregut per prendre les accions oportunes. La seguretat dels nostres clients és el més important i no tolerarem comportaments agressius”.

Els nervis de l'aterratge

Diversos passatgers del mateix avió han donat les seves versions sobre l'ocorregut. Pel que sembla, l'atac va tenir lloc quan arribava el moment d'aterrar, sense que es coneguin les causes que van poder desencadenar-lo o si els passatgers havien discutit prèviament. De fet, no s'ha aclarit encara qui va ser l'agressor. Segons declara una testimoni als mitjans britànics, “va ser absolutament malaltís i em sembla increïble que algú sigui capaç de fer alguna cosa així a un altre ésser humà”. Una altra passatgera ha assegurat que hi havia gent que “sortia de l'avió queixant-se o sentint-se psicològicament malament per l'ocorregut”.

Un passatger que viatjava al costat de la seva dona i els seus fills ha explicat que “la víctima estava al costat d'un grup d'amics de 18 a 25 anys, assegut davant de nosaltres en la part de darrere de l'avió. Va venir a parlar amb els seus companys i va tornar al seu lloc. Quan ens apropàvem a Eivissa, va començar a córrer cap als seus amics cobert de sang. En cap moment vam veure la persona que li va fer això, només l'home cridant que algú li havia mossegat l'orella”.