Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

Els tuitaires se solidaritzen amb Pep Lemon

Més actualitat, en una selecció de piulades

Àngel Aguiló Palou (‏@AngelAguiloP): “No hi ha ningú al món que hagi demanat @lemon_pep pensant que demanava @pepsi. Ningú demana Pepsi. Pepsi te'n posen quan no hi ha @CocaCola”.


Marta de Teba (‏@MartadeTeba): “@pepsi deu haver guanyat el judici a @lemon_pep però ha perdut la simpatia de molta gent #NiUnaPepsiMás #PepsiNoMePipses @pepsi_es”.


Gaspar Josep ‏(@enbufarell): “Mallorquins, ja sabeu on heu d'enviar @pepsi. Allò nostre és @lemon_pep #pepsinomepipses”.


Pere Ferrer (@selvatgi): “Sóc un consumidor responsable, mai m’ha importat pagar més per un producte local. I tenc molt bona memòria. Pus mai, Pepsi”.

Irene Llull Vila (@irenellull): “Ooooohhhhhh!!!!! Ànimmm!!!! Continuarem bevent PepLemon el batieu com el batieu!!!!”.


Juana Alemany (@juanaalemany): “Si pocs bevíem @pepsi @PepsiMax_Es,  menys en beurem ara”.


Victòria Avellà (@VicAve): “Per si el seu mal gust no era prou motiu per no beure @pepsi, a Mallorca ja tenim raons per no tastar cap producte de la multinacional”.

Josep Masanés (@josepmasanes): “Si la gran majoria de mitjans coincideixen a demonitzar Trump, com és que és el candidat republicà a la Casa Blanca?”.

MJBonet (@Mjbonet): “No trencar el filat de la llengua, una cadena de pares a fills. Quan una baula cau, mor l'esforç dels avantpassats i aniquila el futur”.


Elisa Pons (@elisapv64): “Haver de llegir (i aguantar) segons quins comentaris de gent que ha incitat a la violència contra famílies i docents és repugnant”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF