Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

La designació de Wert com a ambaixador a França subleva la xarxa

A més, els tuitaires donen la benvinguda a la petita treva a la calor

Josep Arias #LlogoHT ‏(@jsparias): "Benaurats aquells que pensaven que #Wert es moriria de gana quan deixés de ser ministre". Professor de català

Enrique Clemente (‏@eclementen): "El cercle virtuós: el pitjor ministre d'Educació de la democràcia, premiat amb un bon lloc per viure com un rei amb la seva dona a París. Wert". Periodista

Josep Franco Román ‏(@PepFrancoR): "Destrossen l'Educació i són premiats amb un viatge de noces interminable a París, amb sous també interminables...".

Ramón Cotarelo ‏(@ramoncotarelo): "Marca Espanya: enviar d'ambaixador a París un pocavergonya que ha destrossat l'educació pública del país com a premi amb els doblers de tots".

Antoni Salvà Salvà (@antoni_salva): "Sent tronar per la muntanya i entra aire fresc per la finestra. Això no era per setembre? O és que he dormit un mes sencer?".

James Covas (‏@thisisjaume): "No us podeu imaginar que tranquil que s'està a la platja amb aquest temps... Us promet que he pensat en coses i tot".

Maria Antònia Serra (‏@MAntoniaSerra): "A la serra de Tramuntana, Patrimoni Mundial per la Unesco, la banda sonora són les curses de motoristes. La promoció turística deu ser això".

Sergio Carrasco ‏(@sergiocm): "Aquesta foto del port d'Eivissa podria servir per il·lustrar la definició de porcs".

Pere Ferrer (‏@selvatgi): "Menadors de galeres amb els auriculars posats. Després tenen accidents i s'estranyen que els vulguin retirar".

Víctor Balaguer Pla (@BalaguerPla): "Si un meteorit extingí els dinosaures, els 'selfies' extingiran els humans".

Pep Tur ‏(@peptur70): "Un intrús a sa Llevanera".

 

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 16/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF