VIST AL TWITTER
Balears 28/01/2017

Els tuitaires d'aquí també es fan ressò del sí de la CUP als pressupostos

Més actualitat, en una selecció de piulades

1 min

Nofre Pasqual Costa (@nofrepasqual): “Confiem que el sí condicional de @cupnacional als pressupostos de la Generalitat no esdevingui un xantatge permanent. Si no, millor eleccions”.

Maurici Cuesta (@MauriciCuesta): “Celebr la decisió de la @cupnacional i felicit @quimarrufat per la seua eloqüència i oratòria. Seguiu avançant tots!”.

Jaume Ribas (@ribasvilanova): “Si Junts pel Sí ho demana, la CUP sacrificarà el seu primogènit pel procés”.

Pere Planells (@cangarrovers): “La #dignitatdelapagesia no només depèn dels #pagesos els consumidors també en som #Responsables…”.

Pere Ferrer (@selvatgi): “La rivalitat Federer-Nadal és la millor que he conegut, per nivell i per netedat. Guanyi qui guanyi, demà serà bo. Però que guanyi en Nadal”.

Juan Carlos Enrique (@jcenrique): “Als EUA s’ha de ser ara blanc, anglosaxó i ignorant per estar tranquil. I si no, que ho diguin als nadius nord-americans”.

Benjamí Villoslada (@benjami): “Quan empreses ens diuen que donen menjar a molts balears, penso que ho fem nosaltres quan els comprem productes. Les persones van primer”.

Pep Prieto-Cala Bona (@pepcalabona): “M'agrada veure els propietaris de cases il·legals demanar responsabilitats al conseller de Medi Ambient. De ciment armat”.

Santiago Benejam (@sbenejam): “Bon dia i bon cap de setmana a tothom. Pujarà o baixarà el llum? Plourà o no plourà?”.

Francesc Miralles ‏(@xescmiralles): “Una passa més per arribar al que volíem: que la militància voti lideratge i projecte! Gràcies, @patxilopez i @sanchezcastejon, per ser-hi!”.

stats