Publicitat
Publicitat

VIST AL TWITTER

Els pressuposts de l'Estat, encara en el punt de mira

L'actualitat, en una selecció de piulades

Joan Buades ‏(@adrar09): "Fantàstic, ser espanyols de tercera. A les colònies sempre ens toquen els pistatxos".

Gabriel Rufián ‏(@gabrielrufian): "Tenint en compte l'asfíxia neoliberal a la qual l'Estat sotmet la seva població, resulta estrany que no hi hagi més pobles que vulguin autodeterminar-se".

Toni Alorda (‏@tonialorda): "Els mitjans destaquen el greuge de la inversió estatal a les Illes Balears, també ho paga reparar que, a més, arrossega inversions antigues no executades".

ConxiDeSaRoqueta (@Conxinf): "Les pensions i els drets socials dels altres no importen tant. #DesigualtatCampechana".

Cristòfol Soler ‏(@CristofolSoler): "@thisisjaume @abrildavid No m'ompliria d'orgull i profunda satisfacció que David Abril em cedís la seva invitació règia!".

JosepCat (@JosepCatt): "Una periodista cortesana a @antena3com 'El rei ha rebut fins i tot col·lectius de gais i lesbianes'. #etfelicitofill #periodisme".

Serafí Lliteres ‏(@serafilliteres): "Aquest estiu els meus fills tampoc podran veure dibuixos animats en el seu idioma com feia jo a la seva edat. Algú em pot explicar per què?".

Pere Bueno (@perepanera): "Idò a mi m'agrada molt que la costa verge de Mallorca es menorquinitzi".

Julia Otero ‏(@julia_otero): "Els 'valors' d'una empresa cristiana: Acomiaden una fadrina embarassada per 'ser una vergonya'".

Martí Gelabert (‏@MartiGelabert): "Espanya és el segon país del món importador de caps de lleó".

Maria Antònia Reus ‏(@MAntoniaReus): "Es continua xerrant de #CecilTheLion i continuen els homenatges. Molta pena, però molta més me'n fan tots aquests nins que moren a l'Àfrica!"

 

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 22/10/2017

Consultar aquesta edició en PDF