Balears 13/05/2016

El tribunal del cas Nóos expedienta l'advocat de Diego Torres per dir "idiota" a Gallardón

Els micròfons de la Sala van enregistrar com Manuel González Peeters insultà l'exministre mentre declarava com a testimoni

Agnès Antich
1 min
L'exsoci d'Urdangarin, Diego Torres, arribant al judici acompanyat del seu advocat, Manuel González Peeters.

PalmaEl tribunal de la Secció Primera de l'Audiència Provincial de Palma, que celebra el judici pel cas Nóos, ha obert un expedient a l'advocat de Diego Torres, Manuel González Peeters. El misser durant la declaració de l'exministre i exbatlle de Madrid Alberto Ruiz-Gallardón, sense que aquest ho sentís, xiuxiuejant al seu client durant l'interrogatori va dir: "Aquest tio és idiota".

Segons les magistrades que formen la Sala, obren expedient a González Peeters per si les expressions que va dir l'advocat durant la sessió del passat dijous poguessin haver incorregut en una responsabilitat disciplinària prevista en la Llei Orgànica del Poder Judicial.

La gravació amb l'insult, que feren públic els mitjans de comunicació que seguien el judici, ha estat posat en coneixement de les magistrades per part del Lletrat de l'Administració de Justícia, que és qui controla la gravació oficial de la vista oral del procediment.

D'altra banda, l'advocat disposa d'un tràmit d'al·legacions abans de la resolució de l'expedient per part del tribunal.

stats