Balears 29/11/2017

Trens a vessar i retards de 35 minuts per una avaria de senyalització

Les incidències als SFM han començat a primera hora amb la suspensió d'un trajecte

Efe
1 min
Treballadors d'SFM denuncien "manca de personal"

PalmaEls usuaris de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) han patit aquest dimecres retards de fins a 35 minuts i han hagut de viatjar en trens plens com a conseqüència de la suspensió d'alguns trajectes per una avaria a la senyalització a l'estació de Marratxí. Segons la informació facilitada per la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, les incidències han començat des de l'inici dels servei amb la suspensió del primer tren Palma-Marratxí.

Com en aquesta ruta els trens fan totes les parades intermèdies entre l'estació Intermodal i la de Marratxí, s'ha modificat el funcionament de la resta de serveis entre Palma, Inca, sa Pobla i Manacor, que no fan habitualment aquestes parades per no deixar els seus usuaris sense transport. Quan tots els tres han començat a aturar-se a totes les estacions s'han anat acumulant retards a totes les línies que fins a les 10.10 hores rondaven els 35 minuts en els trajectes complets.

A més de les rutes de l'M-2, s'ha anul·lat el servei exprés entre Inca i Palma, cosa que ha afegit més viatgers als trens, que en algunes estacions han deixat usuaris a l'andana per la impossibilitat d'entrar en els vagons. Fins i tot en algunes parades no s'han obert les portes d'alguns dels cotxes, cosa que ha provocat queixes de viatgers a qui s'ha impedit baixar en les estacions a les quals es dirigien.

Altres passatgers han expressat inquietud per les condicions de seguretat en uns trens abarrotats. Els sistemes d'informació, tant de megafonia com visuals, donaven informació incompleta, errònia o directament no n'oferia cap.

stats