Balears 08/08/2013

La policia dóna per finalitzada la revisió de les restes del tren descarrilat a Santiago

El telèfon i la tauleta electrònica del maquinista seran lliurats al jutge Luis Aláez, que s'encarrega d'investigar les causes del descarrilament, després que se'n faci el peritatge pertinent

Europa Press
1 min
Una grua retira un dels vagons accidentats en el descarrilament d'un tren a Galícia / EFE

SantiagoLa policia espanyola dóna per finalitzat el rastreig dels vagons del tren sinistrat el 24 de juliol a Santiago de Compostel·la per comprovar si quedava cap resta o algun objecte personal de les víctimes i afectats, després de diversos dies d'inspecció en què s'ha localitzat el telèfon mòbil del maquinista i la seva tauleta electrònica.

Aquesta setmana agents del grup operatiu d'intervencions tècniques (GOIT) de la Policia Nacional han rastrejat un altre cop els vagons del tren accidentat fa dues setmanes a Angrois.

El telèfon i la tauleta electrònica del maquinista seran lliurats al jutge Luis Aláez, que s'encarrega d'investigar les causes del descarrilament, després que se'n faci el peritatge pertinent.

Els presidents d'Adif i Renfe compareixen aquest matí al Congrés per explicar les actuacions de les dues empreses després de l'accident. Demà serà el torn de la ministra de Foment, Ana Pastor.

stats