Publicitat
Publicitat

La policia dóna per finalitzada la revisió de les restes del tren descarrilat a Santiago

El telèfon i la tauleta electrònica del maquinista seran lliurats al jutge Luis Aláez, que s'encarrega d'investigar les causes del descarrilament, després que se'n faci el peritatge pertinent

La policia espanyola dóna per finalitzat el rastreig dels vagons del tren sinistrat el 24 de juliol a Santiago de Compostel·la per comprovar si quedava cap resta o algun objecte personal de les víctimes i afectats, després de diversos dies d'inspecció en què s'ha localitzat el telèfon mòbil del maquinista i la seva tauleta electrònica.

Aquesta setmana agents del grup operatiu d'intervencions tècniques (GOIT) de la Policia Nacional han rastrejat un altre cop els vagons del tren accidentat fa dues setmanes a Angrois.

El telèfon i la tauleta electrònica del maquinista seran lliurats al jutge Luis  Aláez, que s'encarrega d'investigar les causes del descarrilament, després que se'n faci el peritatge pertinent.

Els presidents d'Adif i Renfe compareixen aquest matí al Congrés per explicar les actuacions de les dues empreses després de l'accident. Demà serà el torn de la ministra de Foment, Ana Pastor.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF