Publicitat
Publicitat

Els treballadors de la neteja de l'aeroport de Menorca convoquen sis dies de vaga

Està prevista els dies 29, 30 i 31 d'agost i 4, 5 i 6 de setembre pels "continus incompliments del conveni" que comet la concessionària del servei, Klüh Linaer Espanya

Els treballadors que s'encarreguen de la neteja de l'aeroport de Menorca han anunciat aquest dimarts que faran vaga els dies 29, 30 i 31 d'agost i 4, 5 i 6 de setembre pels "continus incompliments del conveni" que comet la concessionària del servei, Klüh Linaer Espanya, SL.

Aquesta decisió ha estat adoptada en el transcurs d'una assemblea a la qual han assistit el secretari de Construcció i Serveis de CCOO-Balears, Miguel Pardo, i el secretari general de CCOO-Menorca, Antonio Soria, informa el sindicat.

Els empleats han denunciat que només gaudeixen d'un dia lliure a la setmana i reclamen que se'ls pagui el plus de transport, el complement de nocturnitat i la compensació per festius treballats.

Altres irregularitats consisteixen en l'acompliment de tasques diferents de les de la seva categoria professional, el presumpte tracte discriminatori a un treballador sordmut i que els treballadors no poden gaudir dels dies de llicència personal. "Drets que tenim garantits per conveni, però Klüh Linaer no els respecta, per la qual cosa aquests incompliments motiven la convocatòria de la vaga", han indicat.

Al mateix temps han lamentat l'"actitud, per part de l'empresa, del més absolut menyspreu cap a la representant legal dels treballadors, delegada de Comissions Obreres, que en diverses ocasions ha intentat cercar una solució a totes aquestes qüestions per la via del diàleg, malgrat haver estat alegrement ignorades totes les seves reivindicacions".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF