Publicitat
Publicitat

TRIBUNALS

Els arquitectes García Ruiz hauran de tornar a declarar pel Palma Arena

El titular del Jutjat d'Instrucció número 3 cita de bell nou en qualitat d'investigats els responsables del projecte del velòdrom de Ciutat

El titular del Jutjat d'Instrucció número 3 de Palma, José Castro, ha tornat a citar en qualitat d'investigats els arquitectes Jaume i Lluís García Ruiz, autors del projecte del velòdrom de Palma, el proper 9 de gener. En una providència dictada aquest dimarts, Castro cita els dos germans, que ja varen declarar al principi de la instrucció del cas Palma Arena, i Jacinto Javier Llobera.

Les citacions són per la peça número 20 del cas Palma Arena, derivada de la recerca de factures falses emeses per diferents empreses proveïdores contra el despatx d'arquitectura GR1, propietat dels dos germans.

Aquesta peça és el resultat de l'acumulació de quatre en les quals es va dividir en el seu moment el cas, la que li dóna nom, i les 21, 22 i 23, totes elles de factures de proveïdors contra el despatx que va dirigir les obres del velòdrom.

A més, José Castro ha sol·licitat al Registre Mercantil el full registral de Ludópolis, una de les empreses que va emetre les factures.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF