Publicitat
Publicitat

“És la tercera vegada que m’entren dins la finca per ampliar la carretera”

Son Robat és una finca situada a l’entrada de Campos venint de Ciutat. Tomeu Rigo n’és el propietari i serà un dels centenars d’afectats per la construcció de l’autopista entre Llucmajor i el poble.

“És la tercera vegada que m’entren dins la finca per ampliar la carretera”, es lamenta l’home, que critica que les expropiacions “sempre es fan cap a una mateixa banda”. A l’altre costat de carretera hi ha un polígon i, segons assegura, s’hi preveu l’obertura d’un gran supermercat.

Aquest afectat pel projecte que promou el Consell de Mallorca no ha rebut encara cap notificació que l’informi que la seva finca figura dins el pla de la nova autopista. “No sé si els altres afectats n’han estat informats o no”, diu, però en qualsevol cas allò que critica és que el projecte no es pugui veure a l’Ajuntament de Campos i que els afectats s’hagin de desplaçar fins a Palma per conèixer la informació de primera mà i consultar la iniciativa, en exposició pública fins al 12 d’abril.

A Rigo, que no viu a la finca que serà expropiada, li sap greu que l’obra destrueixi paisatge rural. “El menjar de Mallorca només basta per un dia”, diu. I recorda que “nosaltres vivim del turisme, per la qual cosa hauríem de fomentar altres mesures, en lloc de carreteres que desfiguren”.

Comerços

Des del GOB també criticaren ahir que la nova autopista no beneficiarà el petit comerç de Campos, sinó que només beneficiarà les grans superfícies que han proliferat els darrers anys als afores del poble.