El temporal 'Anna' deixa vents de 90 km/h i onades de 4,8 metres d'alçària a Menorca

El desbordament del torrent de Cala Galdana és la incidència més destacada d'una jornada en la qual s'han tancat els ports de Ciutadella i Maó 

Menorca torna a estar incomunicada per via marítima arran del tancament dels seus ports a causa del temporal 'Anna'. De fet, únicament el vaixell 'Martín i Soler', que feia el trajecte entre Alcúdia i Ciutadella, ha pogut atracar avui. Tot i això, ha hagut de desviar-se al port de Maó. La resta d'enllaços de les diferents companyies navilieres s'ha suspès. 

El vent ha arribat als 90 quilòmetres per hora, registrats al Mercadal, però s'ha fet notar per tot Menorca, atès que ha causat alguna incidència destacable com ara el tancament al trànsit del Camí de Sa Farola, a Ciutadella. A Ferreries, el torrent de Cala Galdana s'ha desbordat i ha causat danys a la passarel·la de fusta de la urbanització. 

La boia del port de Maó ha registrat onades de gairebé cinc metres d'alçària. Les urbanitzacions de Sant Lluís Punta Prima, Biniancolla i s'Algar també han sofert les conseqüències del temporal 'Anna'. El vent disminuirà a mesura que avanci el dia i és possible que el trànsit marítim torni a la normalitat demà.

EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF