Balears 23/01/2015

Villar Mir compareixerà davant la comissió de Son Espases el proper dia 27

El mateix dia estan citats també altres representants de les constructores Fomento de Construcciones y Contratas, Melchor Mascaró i Llabrés Feliu

Efe
1 min
El president de la constructora OHL, Juan Miguel Villar Mir. / EFE

PalmaEl president de la constructora OHL, Juan Miguel Villar Mir, compareixerà dimarts que ve davant la comissió del Parlament balear que investiga l'adjudicació de l'hospital de Son Espases.

El portaveu del grup popular a la comissió, Carlos Veramendi, ha informat durant un recés de les compareixences que es duen a terme aquest divendres que Villar Mir ha confirmat que acudirà al Parlament balear, on està citat a comparèixer el dia 27 a les 11.00 hores davant la comissió no permanent que investiga la selecció de terrenys, l'adjudicació de les obres i la construcció de l'hospital.

El mateix dia estan citats també altres representants de les constructores Fomento de Construcciones y Contratas, Melchor Mascaró i Llabrés Feliu.

Villar Mir havia estat citat inicialment per al 15 de gener, però va sol·licitar a la cambra legislativa balear que li fos assignada una altra data per incompatibilitat amb la fixada inicialment.

stats