Balears 11/07/2017

Sofía Hernanz torna a la direcció del grup parlamentari socialista al Congrés

La diputada eivissenca substituirà Isabel Rodríguez, propera a Susana Díaz

Ara Balears / Efe
1 min
La diputada al Congrés, Sofia Hernanz, ahir.

PalmaSofía Hernanz recupera el seu lloc a la direcció després de ser apartada per la gestora. La diputada eivissenca substituirà Isabel Rodríguez al capdavant del grup parlamentari socialista del Congrés. Després de la dimissió de Pedro Sánchez com a secretari general, Hernanz també va ser relegada de la seva posició.

D'aquesta manera, Rodríguez agafarà el relleu a Margarita Robles a la presidència de la Comissió de Justícia, que alhora és la nova portaveu del grup. Robles ha informat aquest dimarts al ple dels socialistes de tots els canvis a les meses de les comissions. Segons fonts del grup, ha dit als diputats del PSOE que poden anar-se'n de vacances tranquils perquè "no hi haurà una segona onada de canvis".

L'exportaveu Antonio Hernando ha aprofitat la reunió per destacar la feina del que va ser el seu director de Comunicació, Rodolfo Irago, qui figura entre la desena de càrrecs de confiança acomiadats per la nova direcció del PSOE. Diversos diputats han demanat explicacions i Robles els ha contestat que es tracta d'un "ajustament dolorós".

Aquests canvis de representants a les meses de les comissions es faran efectius la setmana que ve, a mesura que es vagin reunint.

stats