Balears 09/05/2017

Set alumnes de les Illes Balears participaran en el projecte Erasmus + a Irlanda

Tos han estat seleccionats mitjançant un procediment en el qual es valorava, entre d’altres, l’expedient acadèmic i el nivell d’anglès

Ara Balears
1 min
Alumnes que participen en el projecte ERASMUS a Cork

Els instituts de Secundària IES Guillem Sagrera, IES Ses Estacions i IES Felanitx, a més dels centres concertats CIDE i Aula Balear participen en el projecte Erasmus+KA102. La iniciativa consisteix a enviar alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de Gestió Administrativa a fer les seves pràctiques formatives a la ciutat de Cork (Irlanda). Un total de set alumnes participaran en el projecte acompanyats del professor Tomàs Clar de l’IES Felanitx.

Per als centres educatius en general, i per als alumnes en particular, aquest fet suposa un gran repte, ja que Cork és actualment la segona ciutat d’Irlanda i el nivell exigit per les empreses candidates és molt alt.

Tos els alumnes han estat seleccionats mitjançant un procediment en el qual es valorava, entre d’altres, l’expedient acadèmic i el seu nivell d’anglès.

En la gestió de tot aquest procés hi participa l’intermediari Connecting Europa, qui ha ajudat molt en la tramitació tant pel que fa al desplaçament com a l’allotjament dels alumnes. Així mateix, ha participat molt activament en la recerca d’empreses.

Ja fa més de dos cursos que els centres esmentats prenen part d’aquestes experiències professionals internacionals. Concretament, durant el curs passat, ja es realitzaren estades a empreses del Regne Unit i d’Itàlia. A més a més, aquests centres tenen concedida la Carta Europea Erasmus +, la qual cosa els facilitarà que a partir del proper curs els alumnes de formació professional de grau superior també puguin participar d’aquestes experiències europees.

stats