Balears 22/12/2016

El segon premi, al 4.536, deixa 500.000 euros a Magaluf i Palma

Gairebé tots els premis del sorteig de la loteria de Nadal han caigut a Mallorca

Ara Balears
1 min
Les nenes de Sant Ildefons que han cantat el número de la grossa de la rifa de Nadal

PalmaGairebé tots els premis que han sortit en el sorteig extraordinari de la loteria de Nadal, excepte la grossa, han rapinyat a les Balears. El més gros d'ells, el segon, al número 4.536, ha deixat 500.000 euros a quatre dècims venuts a Magaluf (1) i a Palma (3).

Gairebé tots els premis del sorteig de Nadal han caigut a Mallorca

Ha estat concretament a l'administració de loteria del carrer de Galeón de Magaluf i, a Palma, a les situades als carrers de Lucca de Tena, Antonio Frontera i Santiago Álvarez, al barri de sa Indioteria.

El segon premi, dotat amb 1.250.000 euros a la sèrie –per la qual cosa el posseïdor de cada dècim guanyarà 125.000 euros–, ha estat cantat a les 11.21 hores pels nins Nicole Chungara i Youssef Salhi, els quals, minuts abans, havien cantat el tercer cinquè, el del 39.415.

Segons les dades facilitades per Loteries i Apostes de l'Estat, el número s'ha venut a nombroses localitats, com a València, Barcelona, Callosa de Segura, Alacant, Saragossa, Àvila, Cadis, Madrid, Bilbao, Sevilla, Granada, Lleó, Mèrida, Guadalajara i Santa Cruz de Tenerife, entre d'altres.

stats